Σίνερ – Μεντβέντεφ 2-1: Νίκη-τρόπαιο στη Βιέννη ο Ιταλός

Σίνερ – Μεντβέντεφ 2-1: Νίκη-τρόπαιο στη Βιέννη ο Ιταλός

Ο Γιάνικ Σίνερ βγήκε «ζωντανός» από το θρίλερ κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και με τελικό σκορ 2-1, σήκωσε το τρόπαιο στη Βιέννη.

Του έχει πάρει για τα καλά «τον αέρα» ο Γιάνικ Σίνερ.

Ο Ιταλός επικράτησε του Ντανίλ Μεντβέντεφ στον μεγάλο τελικό της Βιέννης με 2-1 σετ (7-6/4-6/6-4) και σήκωσε ακόμη ένα τίτλο απέναντι στον Ρώσο, μετά τον τελικό του Πεκίνου πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Σίνερ βρέθηκε σε καταπληκτική ημέρα, καταφέροντας να αντέξει την ασφυκτική πίεση του Μεντβέντεφ ο οποίος έφτασε στην ισοφάριση στα σετ, όμως δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια, χάνοντας εν τέλει τον τίτλο μετά από 3 ώρες και 6 λεπτά.

Οι δύο παίκτες φτάσανε στο tie break του πρώτου σετ χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Ακόμα και η επτάποντη διαδικασία ήταν πολύ οριακή, με τον Σίνερ εν τέλει να καταφέρνει να κατακτήσει το πρώτο σετ με 9-7.

 

Το δεύτερο σετ αποτέλεσε μονόλογο του Ρώσου, ο οποίος κατάφερε να «σπάσει» δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του. Δέχθηκε βέβαια ένα από τα δύο μπρέικ πίσω, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον κρατήσει πίσω από την ισοφάριση στα σετ.

Το τρίτο και τελευταίο σετ ξεκίνησε με τον Ιταλό να σπάει το σερβίς του Μεντβέντεφ, τον Ρώσο να απαντάει αλλά με ένα τρίτο συνεχόμενο σπάσιμο ο Σίνερ πήρε ισχυρό προβάδισμα το οποίο δεν άφησε να πάει χαμένο. Έκλεισε το τρίτο σετ με 6-3 και μαζί την νίκη που του χάρισε το τρόπαιο στην Βιέννη.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ