Ρολάντ Γκαρός: Με Τιεμ ο Τσιτσιπάς στον δεύτερο γύρο

Ρολάντ Γκαρός: Με Τιεμ ο Τσιτσιπάς στον δεύτερο γύρο

Ο Αυστριακός νίκησε τον Ιλία Ιβάσκα με 3-0 σετ και στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Ελληνα τενίστα.

Χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο του Ιλία Ιβάσκα για τον Ντομινίκ Τιεμ, με τον Αυστριακό τενίστα να κερδίζει εύκολα τον Λευκορώσο με 3-0 σετ (6-2. 6-4. 6-1), για τον πρώτο γύρο του Ρολάντ Γκαρός. Το Νο. 8 της παγκόσμιας κατάταξης χρειάστηκε 1 ώρα και 44 λεπτά για να πάρει το εισιτήριο για το δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Τιεμ, ο οποίος το Σάββατο κατέκτησε τον τίτλο στο Οπεν της Λυόν, πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη του στο χώμα και απέδειξε περίτρανα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ο 24χρονος, πάντως, παρά την εύκολη νίκη του, εμφανίστηκε νευρικός στο κορτ, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 31 αβίαστα λάθη.

Επόμενος αντίπαλος του Αυστριακού είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τους δύο τενίστες να βρίσκονται αντιμέτωποι για τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν. Ο 19χρονος συμπατριώτης μας είχε κερδίσει στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν στη Βαρκελώνη (2-0 σετ), ενώ ο Τιεμ είχε επικρατήσει στις δύο πρώτες μονομαχίες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ