Τραυματισμός και παραίτηση για Τσιτσιπά

Τραυματισμός και παραίτηση για Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από μόλις 3 game στο πρώτο σετ κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε τραυματίστηκε και παραιτήθηκε, βγαίνοντας εκτός από τη συνέχεια του τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε και αναγκάστηκε να παραιτηθεί, με τον Έλληνα τενίστα να τίθεται εκτός συνέχειας από το ATP Finals στο Τορίνο.

Μόλις 17 λεπτά αγωνίστηκε ο Έλληνας τενίστας κόντρα στον Ρούνε, καθώς μετά την ολοκλήρωση του τρίτου game ζήτησε την φροντίδα του ιατρικού επιτελείου και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον αγώνα, με τον Δανό τενίστα να παίρνει τελικά τη νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα, επιβεβαιώνεται και ο αποκλεισμός του Στέφανου από το ATP Masters του Τορίνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τσιτσιπάς ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τον αγώνα. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο 25χρονος τενίστας θα αποσυρθεί από το τουρνουά, καθώς του απομένει ακόμα ένας αγώνας κόντρα στο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Τον αγώνα αυτό αναμένεται να παίξει ο πρώτος alternate του τουρνουά, ο Χούμπερτ Χόρκατς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ