Η Κάρλα Σουάρες Ναβάρο στο δρόμο της Σάκκαρη

Η Κάρλα Σουάρες Ναβάρο στο δρόμο της Σάκκαρη

Η Ισπανίδα ισοπέδωσε με 2-0 σετ (6-0, 6-1) την Αννα Κόνχου και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Ρολάντ Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελληνίδα τενίστρια.

Την πολύπειρη Κάρλα Σουάρες Ναβάρο θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο του Ρολάντ Γκαρός η Μαρία Σάκκαρη. Η Ισπανίδα τενίστρια το μεσημέρι της Δευτέρας κέρδισε άνετα την Αννα Κόνχου με 2-0 σετ (6-0, 6-1) και προκρίθηκε στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Η 29χρονη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «64». Η Σουάρες Ναβάρο έσπασε 6 φορές το σερβίς της Κόνχου, κέρδισε 52 πόντους έναντι 22 της αντιπάλου της και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη-πρόκριση.

Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Σάκκαρη, η οποία επίσης αποδίδει εξαιρετικά στο χώμα. Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση για τις δύο τενίστριες, με την Ισπανίδα να έχει επικρατήσει στις δύο προηγούμενες. Συγκεκριμένα, αναμετρήθηκαν το 2016 στο Αυστραλιανό Οπεν, με την Σουάρες Ναβάρο να κερδίζει με 2-1 σετ, ενώ βρέθηκαν αντιμέτωπες και το 2017 στο Ρολάντ Γκαρός, όπου η Ισπανίδα επικράτησε στα δύο σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ