Ρολάν Γκαρός : Συνεχίζεται σήμερα ο αγώνας του Τσιτσιπά

Ρολάν Γκαρός : Συνεχίζεται σήμερα ο αγώνας του Τσιτσιπά

Σήμερα θα συνεχιστεί ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ντομινίκ Τιέμ που διακόπηκε λόγω περιορισμένης ορατότητας.

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντομινίκ Τιμ θα συνεχίσουν σήμερα τον αγώνα τους. Οι δυο τενίστες πρόλαβαν να παίξουν τρία σετ για τον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός, με τον Έλληνα να έχει δείξει καλή εικόνα, αλλά να χάνει με 2-1 σετ πριν η ορατότητα περιοριστεί τόσο ώστε να μην μπορεί να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Τσιτσιπάς δεν μπήκε πολύ καλά στο court σε αντίθεση με τον Αυστριακό που φάνηκε να είναι πιο έτοιμος και με διάθεση να εκδικηθεί την ήττα του στη Βαρκελώνη από τον Ελληνα τενίστα, που είναι Νο 39 στον κόσμο. Ο Τιέμ στο πρώτο σετ ήταν κυρίαρχος με 6-2, όμως ο Τσιτσιπάς στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και με εντυπωσιακό τρόπο ισοφάρισε, ενώ και αυτός πήρε το σετ με 6-2.

Εν συνεχεία ακολούθησε μια εξαιρετική μάχη στο τρίτο σετ όπου ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει αυτός πρώτος το μπρέικ και το πλήρωσε καθώς ο Τιέμ του «έσπασε» το σερβίς στο 4-4 και πήρε το σετ με 6-4. Με το τέλος του τρίτου σετ ο αγώνας διεκόπη λόγω περιορισμένης ορατότητας και θα συνεχιστεί σήμερα, Πέμπτη, μετά τη μία το μεσημέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ