Ρολάν Γκαρός: «Εφτάψυχος» ξανά ο Ζβέρεφ

Ρολάν Γκαρός: «Εφτάψυχος» ξανά ο Ζβέρεφ

Τείνει να γίνει συνήθειο για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος για τρίτο σερί παιχνίδι στο φετινό Ρολάν Γκαρός κέρδισε με ανατροπή 3-2 σετ (4-6, 7-6, 2-6, 6-3, 6-3 ) αυτή τη φορά τον Κάρεν Κατσάνοφ και προκρίθηκε στους «8».

Την πρώτη του συμμετοχή σε προημιτελικό Grand Slam θα έχει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος έσπασε.. καρδιές για τρίτο συνεχόμενο ματς στο παριζιάνικο major.

Ο Κάρεν Κατσάνοφ παρόλο που προηγούνταν με 2-1 σετ, δεν κατάφερε να «λυγίσει» τον σκληροτράχηλο, όπως αποδεικνύεται στο φετινό Ρολάν Γκαρός, 21χρονο Γερμανό.

Ο Ζβέρεφ μετά τον τίτλο του που κατέκτησε στο Mutua Madrid Open και την καλή του πορεία στο Masters της Ρώμης, που σταμάτησε στον τελικό από τον Ράφα Ναδάλ, ελπίζει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ένα Grand Slam.

Μένει να δούμε αν ο Ζβέρεφ θα έχει τα ψυχικά αποθέματα για να το καταφέρει κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Γαλλικού Όπεν τον Ντόμινικ Τιμ, που νίκησε  εύκολα τον Κέι Νισικόρι με 3-1 σετ (6-2, 6-0, 5-7, 6-4). Θα είναι ο τρίτος συνεχόμενος προημιτελικός που δίνει το παρόν ο Αυστριακός.

Αυτή θα είναι η 7η φορά που βρίσκονται αντιμέτωποι οι δύο τενίστες, με τον Τιεμ να προηγείται με 4-2. Στην τελευταία τους συνάντηση στο Μάστερς της Μαδρίτης, πάντως, αυτός που χαμογέλασε στο τέλος ήταν ο Ζβέρεφ.

Δείτε βίντεο από τον αγώνα του Γερμανού απέναντι στον Κατσάνοφ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ