Ρολάν Γκαρός: Στις «8» η Σαράποβα, μετά την απόσυρση της Σερένα!

Ρολάν Γκαρός: Στις «8» η Σαράποβα, μετά την απόσυρση της Σερένα!

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ της Μαρία Σαράποβα με αντίπαλο την Σερένα Γουίλιαμς, που ξεχώριζε στον τέταρτο γύρο του ταμπλό των γυναικών στο Γαλλικό Όπεν, η Αμερικανίδα ανακοίνωσε την απόσυρση της εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Η Σερένα Γουίλιαμς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε πως δε θα αγωνιστεί κόντρα στην Μαρία Σαράποβα, στον σημερινό αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδος, για τον τέταρτο γύρο του παριζιάνικου major.

Η Αμερικανίδα 23 φορές κάτοχος majors έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε Grand Slam, μετά την απουσία της από τα κορτς, λόγω της γέννησης της κόρης της. Η 36χρονη ανέφερε πως απέσυρε τη συμμετοχή της, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο θωρακικό μυ. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα της που αποσύρει τη συμμετοχή της από αγώνα μονού.

«Δυστυχώς έχω κάποια θέματα με τον θωρακικό μυ και δεν μπορώ ούτε να σερβίρω, οπότε είναι δύσκολο να παίξω. Είναι πολύ δύσκολο γιατί λατρεύω να παίζω με τη Μαρία. Είμαι απογοητευμένη. Στερήθηκα την οικογένειά μου και την κόρη μου για να μπορέσω να ζήσω αυτές τις στιγμές. Είναι πολύ δύσκολο που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση, αλλά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη», είπε στη συνέντευξη Τύπου η Σερένα, η οποία ανέφερε πως δεν ξέρει το μέγεθος του τραυματισμού της, συνεπώς είναι αμφίβολη η συμμετοχή της στο Γουίμπλεντον.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Σαράποβα, παίρνει απευθείας το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά και εκεί θα παίξει με μια εκ των Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα και Λέσια Τσουρένκο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ