Τζόκοβιτς: «Θα είμαι εντάξει για το Australian Open»

Τζόκοβιτς: «Θα είμαι εντάξει για το Australian Open»

Στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί αναφέρθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, τονίζοντας πως θα είναι έτοιμος για την έναρξη του Australian Open.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναμένει να επιστρέψει σε πλήρη φόρμα για το Australian Open που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, αφού ένας τραυματισμός στον καρπό τον εμπόδισε να βρει την καλύτερη φόρμα του κατά την ήττα με 6-4 6-4 από τον Άλεξ ντε Μινόρ.

Ο Τζόκοβιτς υπέστη την πρώτη του ήττα στην Αυστραλία εδώ και έξι χρόνια, καθώς ο Ντε Μινόρ έβαλε τους Αυστραλούς στην πορεία για τη νίκη με 2-0 επί της Σερβίας στον προημιτελικό του Κυπέλλου United.

«Ήξερα ότι πιθανώς δεν θα είμαι στο 100% σωματικά, συναισθηματικά, ψυχικά αγωνιστικά την πρώτη εβδομάδα μιας σεζόν. Ούτε το περίμενα αυτό», είπε σε συνέντευξη Τύπου ο Τζόκοβιτς, ο οποίος έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπεία στον καρπό για δεύτερη συνεχή ημέρα. «Δεν ήμουν στο επίπεδο μου, αλλά ήταν μόνο μία από αυτές τις μέρες που δεν ένιωσα τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο και ο αντίπαλός μου έπαιξε πολύ καλά».

Ωστόσο, ο -10 φορές-νικητής του Australian Open, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα του καρπού πριν από το πρώτο Grand Slam της σεζόν. «Νομίζω ότι θα είμαι εντάξει, για να είμαι ειλικρινής», είπε.

«Ο τραυματισμός του καρπού είχε μεγάλο αντίκτυπο, ιδιαίτερα στο forehand και το σερβίς. Αλλά έχω πολύ χρόνο, νομίζω ότι αρκετός χρόνος για να φτάσω στη σωστή φόρμα για το Australian Open. Η διαδικασία δεν είναι περίεργη για μένα. Δεν είναι ασυνήθιστο. Έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις τόσες φορές και ξέρω τι πρέπει να κάνω μαζί με την ομάδα μου για να είμαι έτοιμος. Αυτό θα δουλέψουμε, για να αποκτήσω τη σωστή φόρμα, να φτάσω στη βέλτιστη κατάσταση, ώστε να μπορώ να αποδώσω σε υψηλό επίπεδο σε όλο το Australian Open».

Το Australian Open 2024 θα διεξαχθεί μεταξύ 14-28 Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ