Το «παράσημο» της Σάκκαρη και η πρόκληση του Αυστραλιανού Οπεν (pics+vids)

Το «παράσημο» της Σάκκαρη και η πρόκληση του Αυστραλιανού Οπεν (pics+vids)

Το Νο.1 στον κόσμο, Ιγκα Σβίατεκ, υποκλίθηκε στην Σάκκαρη – Η κλήρωση, το μομέντουμ και η ευκαιρία να κάνει σπουδαία πράγματα στο Αυστραλιανό Οπεν.

Η Μαρία Σάκκαρη τα τελευταία χρόνια είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο. Μέσα από τις σπουδαίες επιτυχίες που έχει σημειώσει, τις μεγάλες νίκες που έχει πετύχει στις κορυφαίες διοργανώσεις και τη σταθερή της παρουσία στο top-10 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων ως μια από τις κορυφαίες στον κόσμο.

Σε όποια χώρα και εάν αγωνίζεται αντιμετωπίζεται με σεβασμό και εκτίμηση από το κοινό τόσο για τις αγωνιστικές της επιδόσεις όσο και για τον χαρακτήρα της.

Η Μαρία Σάκκαρη αναγνωρίζεται επίσης ως μια από τις κορυφαίες τενίστριες της δεκαετίας και από τις αντιπάλους της, με τα λεγόμενα της καλύτερης τενίστριας στον κόσμο (σ.σ Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA), Ιγκα Σβίατεκ να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Οι δύο τενίστριες μαζί προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αυστραλιανού Οπεν, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρώτου Grand Slam για το 2024 και η Πολωνή πρωταθλήτρια υποκλίθηκε στην Μαρία Σάκκαρη. «Επιτέλους καταφέραμε να προπονηθούμε μαζί, μετά από σχεδόν έναν χρόνο. Ήταν πολύ διασκεδαστικό, σε ευχαριστώ», έγραψε η 22χρονη.

Η Ιγκα Σβίατεκ αναγνωρίζει πόσο σπουδαία τενίστρια είναι η Μαρία Σάκκαρη, με την ανάρτηση και ειδικότερα τα λόγια της Πολωνής να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Μια δικαίωση για τους κόπους της Ελληνίδας τενίστριας, που έχει μοχθήσει πολύ στη ζωή της για να καταφέρει να βρεθεί και εν τέλει καθιερωθεί στην πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης. Μια ανάρτηση που αποτελεί παράσημο για τη συμπατριώτισσά μας.

Ένα ποστάρισμα από την Ιγκα Σβίατεκ, που δείχνει τον σεβασμό και την εκτίμηση που έχουν οι υπόλοιπες τενίστριες στη Μαρία Σάκκαρη, τόσο για την αγωνιστική της αξία όσο και για τον χαρακτήρα της.

Με σπασμένα τα φρένα στο Αυστραλιανό Οπεν

Η Ελληνίδα τενίστρια, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, έχοντας μόνο νίκες στο ενεργητικό της. Εμφανίσεις που δείχνουν ότι η συμπατριώτισσά μας είναι ικανή για μεγάλα πράγματα στο Αυστραλιανό Οπεν.

Η 28χρονη τενίστρια σήμερα έμαθε την αντίπαλό της στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, με την κληρωτίδα να τη φέρνει αντιμέτωπη με την Νάο Χιμπίνο από την Ιαπωνία. Ένα η Μαρία επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και περάσει στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μπάι ή Αβανεσιάν, ενώ στον τρίτο γύρο έχει ως πιθανή αντίπαλο την Ελίς Μέρτενς. Μια καλή κλήρωση για τη Μαρία Σάκκαρη, που δείχνει ικανή να φτάσει μακριά στη φετινή διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ