Australian Open: Δύσκολα ο Ρούμπλεφ (2-0) – Εύκολη πρόκριση για Σίνερ (2-1)

Australian Open: Δύσκολα ο Ρούμπλεφ (2-0) – Εύκολη πρόκριση για Σίνερ (2-1)

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ δυσκολεύθηκε απέναντι στον Τιάγκο Σέιμποτ Βιλντ την ώρα που ο Γιανίκ Σίνερ που κατέβαλε την αντίσταση του Ολλανδού Μπότικ φαν ντε Τσάντσουλπ στο Australian Open

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ δυσκολεύθηκε πάρα πολύ, προκειμένου να περάσει στον δεύτερο γύρο του Australian Open. Ο 26χρονος Ρώσος αντιμετώπισε τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Σέιμποτ Βιλντ και φάνηκε να «καθαρίζει» το ματς, όταν προηγήθηκε με 2-0 σετ.

Όμως, ο αντίπαλός του, ο οποίος είναι Νο 78 στον κόσμο και έκανε σήμερα ντεμπούτο στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, πήρε τα επόμενα δύο και ισοφάρισε σε 2-2. Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος «έσωσε» τρία match point, ενώ βρέθηκε να χάνει 6-5 στο πέμπτο σετ, και κατάφερε να προηγηθεί 3-0 στο τάι μπρέικ, προτού ο Ρούμπλεφ πανηγυρίσει τη νίκη με 7-5, 6-4, 3-6, 4-6, 7(10)-6.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το restart του Μπαρτζώκα και το «πρέπει» στα τρία καθοριστικά ματς σε Euroleague και πρωτάθλημα

Συνεχίζει ο Σίνερ, επικράτησε εύκολα του Μπότικ

Στο μεταξύ, πιο εύκολο έργο είχε ο Γιανίκ Σίνερ που κατέβαλε την αντίσταση του Ολλανδού Μπότικ φαν ντε Τσάντσουλπ με 6-4, 7-5, 6-3. Τώρα ο Ιταλός (Νο 4 στο κυρίως ταμπλό) θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο ακόμη έναν Ολλανδό και συγκεκριμένα τον Γέσπερ ντε Γιονγκ, ο οποίος πέρασε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό.

Στο μεταξύ, η Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (Νο 9 στο κυρίως ταμπλό) δυσκολεύθηκε κόντρα στη Μάι Χοντάμα από την Ιαπωνία, η οποία μετέχει στη διοργάνωση με «wild card», αλλά κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για τον δεύτερο γύρο. Η κάτοχος του Ρολάν Γκαρός για το 2021 επικράτησε με 2-6, 6-4, 6-3 και ετοιμάζεται πλεον για την αναμέτρηση με τη Γερμανίδα Ταμάρα Κόρπατς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ