Ναδάλ: «Είναι μοναδικό να κερδίζεις το ίδιο Γκραν Σλαμ 11 φορές»

Ναδάλ: «Είναι μοναδικό να κερδίζεις το ίδιο Γκραν Σλαμ 11 φορές»

Ο Ισπανός τενίστας μίλησε στην ιστοσελίδα της ATP για την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός, αλλά και για τις διαφορές του με τους Φέντερερ, Τζόκοβιτς και Μάρεϊ.

Είναι ο βασιλιάς της σκόνης! Ο τενίστας που έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στο χώμα από κάθε άλλον. Ο λόγος για τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος πρόσφατα πανηγύρισε τον 11ο τίτλο του στο Ρολάν Γκαρός.

Ο Ισπανός, που έχει γράψει τη δική του ιστορία το παγκόσμιο τένις, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ATP, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, που πετυχαίνει ασυνήθιστα πράγματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν αφήνω όλα αυτά τα επίθετα να μπουν στο κεφάλι μου, επειδή δεν έχω χρόνο γι’ αυτά. Δεν θέλω να ακουστώ σαν κάποιος ξεχωριστός, αλλά είναι μοναδικό να κερδίζεις το ίδιο Γκραν Σλαμ 11 φορές».

Για το γεγονός ότι μαζί με τον Ρότζερ Φέντερερ έχουν κατακτήσει τα τελευταία 6 Γκραν Σλαμ, δήλωσε: «Είμαι έκπληκτος με αυτό. Για δύο χρόνια δεν κέρδιζα Grand Slam τίτλους. Εκείνος για περισσότερο από το διπλάσιο διάστημα. Και οι δυο βρισκόμαστε σε μια προχωρημένη ηλικία για το άθλημα και το ότι κερδίσαμε τα τελευταία 6 είναι εκπληκτικό».

Για τις διαφορές του από τους Φέντερερ, Τζόκοβιτς και Μάρεϊ, οι οποίοι παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά και αν θεωρεί ότι η δημιουργία οικογένειας τους κάνει λιγότερο αφοσιωμένους στο τένις, απάντησε: «Δεν ισχύει αυτό. Δεν είμαι πιο αφοσιωμένος, απλά ζω μια διαφορετική ζωή. Είναι αλήθεια πως είμαι αφοσιωμένος στο τένις, αλλά είμαι ευτυχισμένος με την προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να ξέρω πότε θα ξεκινήσω μια οικογένεια. Πιθανότατα όταν δεν θα είμαι στο tour. Παλιότερα σκεφτόμουν πως ήθελα μια συνηθισμένη ζωή, με μια σταθερή οικογένεια. Αλλά όσο περνούσαν τα χρόνια, η καριέρα μου με οδήγησε σε διαφορετικό δρόμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ