Νίκη με ανατροπή για τον Φέντερερ (vid)

Νίκη με ανατροπή για τον Φέντερερ (vid)

Ο Ελβετός τα βρήκε σκούρα στην πρεμιέρα του στο Mercedes Cup, αλλά τελικά επικράτησε με 2-1 σετ του Μίσα Ζβέρεφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τον πρώτο του αγώνα μετά από 2,5 μήνες έδωσε ο Ρότζερ Φέντερερ, με τον Ελβετό τενίστα να κερδίζει στην πρεμιέρα στο τουρνουά του Mercedes Cup με 2-1 σετ τον Μίσα Ζβέρεφ.

Ο «Μαέστρος» χρειάστηκε χρόνο για να εγκλιματιστεί στις συνθήκες του τουρνουά που διεξάγεται τη Στουτγκάρδη, με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο σετ με 6-3. Στη συνέχεια ο Φέντερερ βρήκε τα πατήματά του και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Στο δεύτερο σετ το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 6-4 και έφερε το ματς στα ίσια. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ ο Ελβετός κυριάρχησε κατά κράτος στο κορτ και με 6-2 γκέιμς πήρε την πολυπόθητη νίκη και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο πολύπειρος τενίστας, ο οποίος σε 2 μήνες θα πατήσει τα 37, χρειάζεται δύο ακόμα νίκες στη Γερμανία, προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Στα προημιτελικά ο Φέντερερ θ α αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γκουίντο Πέγια-Πράνες Γκανεσβάραν. Ο Αργεντινός νίκησε με 2-0 σετ τον Τζον Μίλμαν, ενώ ο Ινδός έκανε τη μεγάλη έκπληξη και νίκησε με 2-1 σετ τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Δείτε το βίντεο με το match point του Φέντερερ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ