Σαμπαλένκα: «Είναι σοκαριστικό για εμένα…»

Σαμπαλένκα: «Είναι σοκαριστικό για εμένα…»

Συντετριμμένη από τον θάνατο του πρώην συντρόφου της, δηλώνει η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Συντετριμμένη από τον θάνατο του πρώην συντρόφου της, Κονσταντίν Κολτσόφ, δήλωσε η Αρίνα Σαμπαλένκα, με την Λευκορωσίδα πρωταθλήτρια του τένις, να διευκρινίζει ότι η σχέση της με τον εκλιπόντα, είχε λήξει.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου, που δόθηκε στην δημοσιότητα από τον μάνατζερ της, η Σαμπαλένκα, η οποία βρίσκεται στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, επεσήμανε: «Ο θάνατος του Κονσταντίν είναι μια αδιανόητη τραγωδία. Και παρόλο που δεν ήμασταν πια μαζί, η καρδιά μου είναι ραγισμένη. Σεβασθείτε την ιδιωτική μου ζωή και την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ο Κόλτσοφ, πρώην επαγγελματίας παίκτης χόκεϊ από την Λευκορωσία, πέθανε την περασμένη Δευτέρα στο Μαϊάμι και σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές, ο θάνατος του αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Η 25χρονη Σαμπαλένκα, βρίσκεται στο Μαϊάμι και αύριο (22/3), αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο τουρνουά WTA 1000, με αντίπαλο την Ισπανίδα σύντροφο του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα, η οποία σχολίασε: «Γνωρίζω την κατάσταση, ξέρω τι συμβαίνει. Είναι λίγο σοκαριστικό για εμένα, γιατί είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να υποφέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ