Σάκκαρη – Κόλινς 0-2: Ήττα και αποκλεισμός από το Τσάρλεστον

Σάκκαρη – Κόλινς 0-2: Ήττα και αποκλεισμός από το Τσάρλεστον

H Mαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ντανιέλε Κόλινς, ηττήθηκε με 2-0 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά στο Τσάρλεστον.

Ήττα και αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη, που είδε την Ντανιέλε Κόλινς να επικρατεί με 2-0 σετ (3-6, 3-6) και να την αφήνει εκτός τελικού στο τουρνουά του Τσάρλεστον.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πλήρωσε ουσιαστικά αρχικά τις κακές εκκινήσεις στα δύο σετ και ακόμα περισσότερο το… φινάλε της, επιτρέποντας στην Αμερικανίδα να τα κλείσει με χαρακτηριστική άνεση και να πάρει τη νίκη-πρόκριση για τον τελικό.

Στο πρώτο σετ η Κόλινς μπήκε πολύ δυναμικά αφού κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στα γκέιμ κάνοντας ένα μπρέικ. Η Σάκκαρη παρόλα αυτά έδειξε χαρακτήρα σε εκείνο το σημείο απάντησε με ένα δικό της σερί, ισοφαρίζοντας σε 3-3. Κάπου εκεί όμως έχασε ξανά τη συγκέντρωσή της και η Αμερικανίδα έκανε το 1-0 στα σετ επικρατώντας 6-3.

Παρόμοια τα πράγματα και στο δεύτερο σετ. Η Κόλινς ξεκίνησε με μπρέικ και έκανε το 2-0 στα γκέιμ. Από εκεί και πέρα οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους για να φτάσουμε στο 5-3 υπέρ της Αμερικανίδας, η οποία στη συνέχεια έκανε νέο μπρέικ και το 6-3 διαμόρφωσε το 2-0 στα σετ, παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ