Τσιτσιπάς: «Το ματς με τον Ζβέρεφ ήταν μια περιπέτεια»

Τσιτσιπάς: «Το ματς με τον Ζβέρεφ ήταν μια περιπέτεια»

Ως μια περιπέτεια χαρακτήρισε την αναμέτρησή του με τον Αλεξάντρε Ζβέρεφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-0 σετ και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο.

Ο Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στο ματς, τονίζοντας πως ήταν μια περιπέτεια, ενώ επισήμανε ότι στάθηκε πολύ καλά μέσα στο κορτ για να πάρει τη νίκη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

Για τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς: «Θα το έλεγα μια περιπέτεια. Ήταν κάτι που δεν αντιμετωπίζω κάθε μέρα, το έκανα δραματικό. Το παιχνίδι πήγε από τη μία πλευρά στην άλλη, προσπαθώ να συνειδητοποιήσω και να καταλάβω τι έγινε. Πάλεψα σαν θηρίο και δεν έδωσα καμιά ευκαιρία ώστε να μπει ο Ζβέρεφ πολύ δυναμικά στον αγώνα. Τα πράγματα πήγαν καλά στο tie break. Είχα την αυτοπεποίθηση και τα κατάφερα».

Για το την απόδοσή του: «Είμαι χαρούμενος που έπαιξα έτσι σήμερα. Ήμουν πνευματικά δυνατός και σταθερός από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήμουν κυριαρχικός από τη βασική γραμμή, άνοιξα πολύ καλά το γήπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι θα φέρει το μέλλον».

Για το γεγονός ότι του ταιριάζει το Monte Carlo Masters: «Μέχρι στιγμής έχουν πάει καλά τα πράγματα. Είναι ωραίο να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Μου δίνει αδρεναλίνη το πάθος τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ