Δυναμική επιστροφή για τον Ράφαελ Ναδάλ (2-0, vid)

Δυναμική επιστροφή για τον Ράφαελ Ναδάλ (2-0, vid)

Ο Ισπανός τενίστας επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Φλάβιο Κομπόλι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στη δράση ο Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Ισπανός τενίστας στον πρώτο του αγώνα μετά το τουρνουά του Μπρισμπέιν, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, επικράτησε εύκολα του Ιταλού Φλάβιο Κομπόλι με 2-0 σετ (6-2, 6-3) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Ράφαελ Ναδάλ σε χωμάτινη επιφάνεια μετά από 680 ημέρες, με τον κόσμο να αποθεώνει τον σπουδαίο Ισπανό τενίστα, που έχει κατακτήσει 12 φορές στην καριέρα του το χωμάτινο τουρνουά το Βαρκελώνης.

Στο πρώτο σετ ο Ράφαελ Ναδάλ έκανε μπρέικ δύο μπρέικ. Στο 4ο και στο 8ο γκέιμ, με τον Ισπανό να παίρνει να φτάνει εύκολα στο 6-2 και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο δεύτερο προηγήθηκε με 2-0 και παρότι ισοφαρίστηκε σε 2-2, δεν πτοήθηκε. Πήρε τα 4 από τα 5 επόμενα games και «σφράγισε» τη νίκη σε 84 λεπτά.

Αυτή ήταν η 67η νίκη του Ναδάλ στη Βαρκελώνη, όπου έχει ηττηθεί μόλις 4 φορές στην καριέρα του, σε 16 διαφορετικά τουρνουά. Στον δεύτερο γύρο ο Ιβηρας θα αναμετρηθεί με τον Αλεξ Ντε Μινόρ, ο οποίος θα κάνει την πρεμιέρα του στην ισπανική διοργάνωση.

Ο Αυστραλός πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν και θα είναι ένα καλό τεστ για τον Ράφαελ Ναδάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ