Ο Φέντερερ «καθάρισε» τον Τσίλιτς και ετοιμάζεται για τετράδα

Ο Φέντερερ «καθάρισε» τον Τσίλιτς και ετοιμάζεται για τετράδα

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε του Μάριν Τσίλιτς με 6-7(5), 6-4, 6-1 σε περίπου δύο ώρες και πλέον αναμένει τον αντίπαλο του στα ημιτελικά, ο οποίος θα προκύψει από το παιχνίδι του Ντόμινικ Τιμ με τον Νταβίντ Γκοφέν. Ο Κροάτης τενίστας αιφνιδίασε τον «Βασιλιά» κατακτώντας το 1ο σετ στο τάι-μπρέικ, όμως […]

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε του Μάριν Τσίλιτς με 6-7(5), 6-4, 6-1 σε περίπου δύο ώρες και πλέον αναμένει τον αντίπαλο του στα ημιτελικά, ο οποίος θα προκύψει από το παιχνίδι του Ντόμινικ Τιμ με τον Νταβίντ Γκοφέν.

Ο Κροάτης τενίστας αιφνιδίασε τον «Βασιλιά» κατακτώντας το 1ο σετ στο τάι-μπρέικ, όμως από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι ανήκε στον Ελβετό.

Ο 36χρονος νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης κατέκτησε με κεκτημένη ταχύτητα τα δύο επόμενα σετ φτάνοντας τις τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στον όμιλο του τουρνουά. Αντίθετα, ο Τσίλιτς ηττήθηκε για τρίτη φορά και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των αγώνων.

Με τη νίκη αυτή ο Φέντερερ έφτασε τις 52 σε 56 φετινές αναμετρήσεις, ενώ με τους 200 βαθμούς που πήρε πλησίασε κι άλλο τον Ναδάλ, που βρίσκεται στο νο.1, όμως δεν μπορεί να τον φτάσει από τη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ