Μπάσταντ και Αμβούργο οι επόμενοι προορισμοί του Τσιτσιπά

Μπάσταντ και Αμβούργο οι επόμενοι προορισμοί του Τσιτσιπά

Ο Ελληνας τενίστας τις επόμενες εβδομάδες θα αγωνιστεί στα χωμάτινα τουρνουά του Μπάσταντ και του Αμβούργου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα πήγε εξαιρετικά στο Γουίμπλεντον και απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια σπουδαία καριέρα.

Ο Ελληνας τενίστας έφτασε μέχρι τον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκε μετά από μία σκληρή μάχη με τον Τζον Ισνερ. Ο «Τσιτσιφάστ» μετά τις μεγάλες νίκες που πέτυχε στα γήπεδα του All England Tennis Club θα βελτιώσει τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη και πιθανότητα θα ανέβει στο Νο. 32.

Επόμενος σταθμός για τον 19χρονο τενίστα θα είναι η Σουηδία. Ο Τσιτσιπάς θα ταξιδέψει στη Σκανδιναβία για να λάβει μέρος στο χωμάτινο τουρνουά του Μπάσταντ και μάλιστα θα βρίσκεται στο Νο. 6 του ταμπλό. Στο εν λόγω τουρνουά θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Πάμπλο Καρένα Μπούστα, Φάμπιο Φονίνι, Ρισάρντ Γκασκέ και Φερνάντο Βερντάσκο.

Μετά τη Σουηδία θα ταξιδέψει στη Γερμανία, για να αγωνιστεί την τελευταία του Ιουλίου (23-29/07) στο τουρνουά του Αμβούργου. Στο 500άρι τουρνουά της Γερμανίας, το οποίο επίσης γίνεται σε χωμάτινα κορτ, θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων οι Ντομινίκ Τιεμ, Λούκας Πουίγ, Φιλίπ Κολσράιμπερ και Ρισάρντ Γκασκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ