Σάκκαρη : «Δεν σταμάτησα να πολεμώ»

Σάκκαρη : «Δεν σταμάτησα να πολεμώ»

Η Μαρία Σάκκαρη εξήγησε με ποιον τρόπο κατάφερε να πετύχει την πολύ μεγάλη νίκη της επί της Βίνους Γουίλιαμς.

Η νίκη της Μαρίας Σάκκαρη επί της Βίνους Γουίλιαμς στο τουρνουά Silicon Valley CLassic προκάλεσε αίσθηση. Ήταν μια τεράστια επιτυχία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, την οποίαν η ίδια προσπάθησε να εξηγήσει στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι:

«Πιστεύω ότι έπαιξα σπουδαίο τένις. Μπορεί το σερβίς μου να μην ήταν σπουδαίο, αλλά το παιχνίδι μου από τη βασική γραμμή ήταν πολύ καλό. Δεν σταμάτησα να πολεμώ, είχε πίστη ότι μπορούσα να κερδίσω το ματς».

Η Σάκκαρη κέρδισε για πρώτη φορά μετά από τρεις αναμετρήσεις την Γουίλιαμς και το μυστικό ήταν το εξής: «Ήμουν έτοιμη για το ματς, συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια εναντίον της. Ήμουν προετοιμασμένη για μάχη και έτοιμη να αντιμετωπίσω την Βίνους Γουίλιαμς».

Μιλώντας για τον τρόπο που παίζει, υποστήριξε: «Δεν είμαι μεγαλόσωμη. Είμαι δυνατή, αλλά δεν έχω δυνατό σερβίς. Πρέπει να παίζω με τα όπλα μου και τα όπλα μου είναι η φυσική κατάσταση, η σταθερότητα και η ικανότητα να χτυπώ πολλές μπάλες. Κάθε παίκτρια έχει μια βάση και τρόπο στο παιχνίδι της. Αυτή είναι η δική μου βάση. Από κει και πέρα αν μπορώ να κάνω περισσότερα πράγμα, είναι καλό για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ