Τρελαίνει κόσμο ο Τσιτσιπάς: Κατατρόπωσε τον Ζβέρεφ!

Τρελαίνει κόσμο ο Τσιτσιπάς: Κατατρόπωσε τον Ζβέρεφ!

Δεν έχει ταβάνι ο Στέφανος! Ο Ελληνας τενίστας κέρδισε με 2-1 σετ το Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rogers Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν λυγίζει με τίποτα! Είναι από… ατσάλι και έχει εξελιχθεί σε εφιάλτης για τους κορυφαίους τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης. Ο 19χρονος μετά τους Ντόμινικ Τιμ και Νόβακ Τζόκοβιτς «κατατρόπωσε» και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ!

Ο «Τσιτσιφάστ» με μία ακόμα συγκλονιστική εμφάνιση κέρδισε με 2-1 σετ (3-6, 7-6 [11], 6-4) τον Γερμανό και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rogers Cup. Ο Στέφανος δεν τα παράτησε, ακόμα και όταν βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ και να βρίσκεται πίσω με 5-2 γκέιμ στο δεύτερο σετ. Πίεσε, πάλεψε, τα έδωσε όλα μέσα στο κορτ και δικαιώθηκε, πανηγυρίζοντας μια μεγάλη νίκη, η οποία του έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο συμπατριώτης μας έδειξε για μια ακόμα φορά τεράστια ψυχικά αποθέματα. Δεν άφησε την κούραση να τον καταβάλει και με σπουδαία χτυπήματα τις κρίσιμες στιγμές έγραψε την ιστορία του αποψινού θριάμβου. Μια τεράστια επιτυχία, που έρχεται να πλαισιώσει τις αντίστοιχες που πέτυχε τις προηγούμενες ημέρες απέναντι στους Τιμ και Τζόκοβιτς.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς πόσο σπουδαία είναι η αποψινή νίκη για τον Στέφανο, που απέδειξε και πάλι ότι βρίσκεται δίκαια στην ελίτ του παγκοσμίου τένις. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τουρ και έχει όλα τα φόντα για να φτάσει πολύ ψηλά. Η πίστη, το πείσμα και η σπουδαία αξία του τον οδηγούν σε τεράστιες νίκες και πλέον το όνομά του ακούγεται όλο και πιο δυνατά! Όμως δεν σταματάει εδώ, συνεχίζει και βάζει ακόμα ψηλότερους στόχους.

Επόμενος αντίπαλος για τον κορυφαίο Ελληνα τενίστα θα είναι ο Κέβιν Αντερσον. Ο υψηλόσωμος τενίστας από τη Νότια Αφρική, που βρίσκεται στο Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης και πριν από λίγο καιρό έφτασε στον τελικό του Γουίμπλεντον. Ο Αντερσον το βράδυ της Παρασκευής επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και πέρασε στην τετράδα του Rogers Cup. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δύο τενίστες θα τεθούν αντιμέτωποι, καθώς είχαν μονομαχήσει και τον περασμένο Απρίλιο στο Εστορίλ. Εκεί ο Στέφανος με μια φοβερή εμφάνιση είχε επικρατήσει με 2-1 σετ και είχε πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Ζβέρεφ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ