Κύργιος: «Θα κάνει σπουδαία καριέρα ο Τσιτσιπάς»

Κύργιος: «Θα κάνει σπουδαία καριέρα ο Τσιτσιπάς»

Ο Ελληνοαυστραλός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο τενίστα - «Είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ επαγγελματίας», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Μετά τον Ρότζερ Φέντερερ ένας ακόμα σπουδαίος τενίστας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Νικ Κύργιος σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια του τουρνουά στο Σινσινάτι επισήμανε ότι ο 20χρονος τενίστας είναι πολύ καλός παίκτης και έχει όλα τα φόντα για μια λαμπρή καριέρα.

Όλα άρχισαν όταν ένας δημοσιογράφος πήγε να ρωτήσει τον Κύργιο: «Μιας κι έχεις ελληνικές ρίζες, θα πρέπει να έχεις προσέξει αρκετά τον…», με τον Ελληνοαυστραλό να «διαβάζει το μυαλό του» και να απαντάει αμέσως: «Τσιτσιπά; Διάβασα το μυαλό σου, από τη στιγμή που είπες «ελληνικές». Είναι πολύ καλός παίκτης. Πιστεύω θα έχει σπουδαία καριέρα. Είναι πολύ επαγγελματίας. Ακόμα δεν είναι τόσο καλός, αλλά θα γίνει.»

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη που είχε δώσει στην Ιταλία είχε αποκαλύψει ότι μέσα στα σχέδιά του για τα επόμενα δύο χρόνια είναι να διοργανώσει τουρνουά στην Ελλάδα με τη συμμετοχή των Κύργιου, Παγδατή και Κοκκινάκη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ