Ξέφυγε και πάλι ο Κύργιος, άγριο κράξιμο από τους θεατές (vids)

Ξέφυγε και πάλι ο Κύργιος, άγριο κράξιμο από τους θεατές (vids)

Εριστικός για μια ακόμα φορά ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, τα έκανε… μπάχαλο στο παιχνίδι με τον Ντελ Πότρο για τον 3ο γύρο του Σινσινάτι Μάστερς.

O Κύργιος… ξαναχτύπησε! Για άλλη μία φορά ο Ελληνοαυστραλός τενίστας τράβηξε πάνω του τα βλέμματα για λάθος λόγο και προκάλεσε την οργή των φιλάθλων, αλλά και των διοργανωτών του Σινσινάτι Μάστερς. Ο Νικ στο παιχνίδι με τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, για τον 3ο γύρο του Western & Southern Open, έκανε και πάλι τα… δικά του, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Αργεντινό τενίστα, αλλά και τον chair empire, που προσπαθούσε εναγωνίως, αλλά μάταια, να τον… επαναφέρει στην τάξη.

Όλα ξεκίνησαν με την έναρξη του τρίτου σετ και ενώ λίγα λεπτά πριν ο Κύργιος είχε πάρει το τάι μπρέικ και είχε ισοφαρίσει σε 1-1 το ματς με τον «Πύργο» του Τάντιλ. Ο 23χρονος τενίστας στο τρίτο σετ μπήκε στο κορτ εμφανώς εκνευρισμένος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με αποτέλεσμα να δεχθεί μπρέικ μόλις στο πρώτο του σέρβις γκέιμ.

Κατά τη διάρκεια του γκέιμ ο Κύργιος πέταξε στην εξέδρα ένα μπαλάκι και οι κινήσεις του μέσα στο κορτ ήταν νωχελικές, με αποτέλεσμα οι θεατές να αρχίσουν τη… μουρμούρα, με τον Νικ να γυρίζει και να ανοίγει κουβέντα με τους φιλάθλους στις κερκίδες! Μάλιστα, έχασε το δεύτερο γκέιμ χωρίς καν να γυρίσει ούτε ένα σερβίς του Αργεντινού, με τη στάση του στο κορτ να είναι άκρως προκλητική.

Ο κόσμος όπως είναι λογικό τον αποδοκίμασε και αμέσως τα βιντεάκια από τον αγώνα του με τον Χουάν Μάριν Ντελ Πότρο έγιναν… viral στο twitter. Ο Κύργιος έδειξε για μια ακόμα αλαζονική συμπεριφορά και πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα τιμωρηθεί από την ATP για tanking. Ουσιαστικά δηλαδή θα τιμωρηθεί για αδιαφορία και για τη νωχελική – προκλητική του συμπεριφορά μέσα στο κορτ.

Δείτε το βίντεο του παιχνιδιού:

https://youtu.be/CXDRM3zM3qA

Και ένα ακόμα χαρακτηριστικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ