Σινσινάτι: Στα προημιτελικά Φέντερερ και Τζόκοβιτς

Σινσινάτι: Στα προημιτελικά Φέντερερ και Τζόκοβιτς

Ο Ελβετός κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ τον Λεονάρντο Μάιερ και ο Σέρβος επικράτησε με ανατροπή 2-1 σετ του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Σινσινάτι Μάστερς πανηγύρισαν οι Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Ελβετό τενίστα να κερδίζει εύκολα με 2-0 σετ τον Λεονάρντο Μάιερ και τον Σέρβο με 2-1 σετ τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Παρασκευής και ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει το Σινσινάτι, ο Τζόκοβιτς τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Βούλγαρο, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο Ντιμιτρόφ πήρε το πρώτο σετ 6-2 και προηγήθηκε με μπρέικ στο δεύτερο σετ, αλλά ο Νόβακ δεν τα παράτησε, πίεσε, επέστρεψε και κατάφερε να κάνει το 6-3 και το 1-1. Στο τελευταίο ο Σέρβος πέτυχε μπρέικ στην αρχή του σετ και το κράτησε μέχρι το τέλος (6-4). Στην 8άδα ο Νόλε θα αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς.

Ο Ρότζερ Φέντερερ από την άλλη είχε πολύ πιο εύκολο έργο απέναντι στον Λεονάρντο Μάιερ, με τον Ελβετό να παίρνει εύκολα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του τουρνουά. Ο «μαέστρος» καθάρισε τον αντίπαλό του μόλις σε 72 λεπτά και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Σταν Βαβρίνκα. Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς η συνεχόμενη βροχή στο Σινσινάτι έχει φέρει  τα πάνω κάτω στον προγραμματισμό των διοργανωτών, με τους παίκτες να παίζουν δύο ματς την ίδια ημέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ