Αποκλεισμός-σοκ για την Κόκο Γκοφ στο Βερολίνο (2-0)

Αποκλεισμός-σοκ για την Κόκο Γκοφ στο Βερολίνο (2-0)

Η 21χρονη Αμερικανίδα ηττήθηκε με 6-3, 6-3 από την Κινέζα Γουάνγκ Σινγιού (Νο49), η οποία προερχόταν από τα προκριματικά.

Δώδεκα ημέρες μετά την κατάκτηση του δεύτερου Γκραν Σλαμ της καριέρας της στο Ρολάν Γκαρός, η Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης Κόκο Γκοφ γνώρισε ήττα-σοκ στον πρώτο της αγώνα στο τουρνουά WTA 500 του Βερολίνου.

Η 21χρονη Αμερικανίδα ηττήθηκε με 6-3, 6-3 από την Κινέζα Γουάνγκ Σινγιού (Νο49), η οποία προερχόταν από τα προκριματικά.

Διαβάστε επίσης: Άφησε τον Μπούκερ και πάει για Οτούρου ο Ολυμπιακός (pic)

Η Γκοφ, που έχει ήδη κατακτήσει δέκα τίτλους στο tour -συμπεριλαμβανομένων του US Open το 2023 και των WTA Finals το 2024- δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα τίτλο σε τουρνουά με χορτάρι. Σημειώνεται ότι στον μοναδικό προηγούμενο αγώνα τους, στο ίδιο τουρνουά το 2022, η Γκοφ είχε νικήσει εύκολα την Γουάνγκ.

Η Κινέζα τενίστρια, η οποία βρέθηκε πίσω με 3-1 στο δεύτερο σετ, απάντησε με πέντε σερί γκέιμ και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα (Νο10).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ