Θρίαμβος της Μπέρτενς στο Σινσινάτι

Θρίαμβος της Μπέρτενς στο Σινσινάτι

Το μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της κατάκτησε στο Σινσινάτι η Κίκι Μπέρτενς.

Η 26χρονη Ολλανδή (Νο 17 στον κόσμο) νίκησε με 2-1 σετ (2-6, 7-6, 6-2) το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Σιμόνα Χάλεπ και πανηγύρισε δικαιολογημένα το 6ο τρόπαιο της καριέρας της και πρώτο εκτός χώματος.

Πριν από 2 εβδομάδες η Μπέρτενς δεν είχε σημειώσει νίκη απέναντι σε αθλήτρια της πρώτης 10άδας σε σκληρή επιφάνεια και από τότε μετρά έξι (οι τέσσερις εκ των οποίων στο Οχάιο απέναντι στις (Βοζνιάκι, Σβιτόλινα, Κβίτοβα και Χάλεπ), ενώ ήταν η πρώτη φορά που πανηγύρισε κόντρα σε αθλήτρια που βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου!

Για να το κάνει αυτό «απέδρασε» από το ματς-πόιντ της Χάλεπ στο τάι μπρέικ του δεύτερου σετ (5-6), γεγονός που της έδωσε… φτερά στο τρίτο όπου έκανε… περίπατο. Η Χάλεπ απέτυχε να πάρει το τρόπαιο για τρίτη φορά που έφτασε στον τελικό του συγκεκριμένου τουρνουά. Επηρεάστηκε πάρα πολύ από την εξέλιξη του δεύτερου σετ, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να υποπέσει σε παιδαριώδη λάθη.

Μετά τη νίκη αυτή η Μπέρτενς θα «σκαρφαλώσει» από την Δευτέρα (20/08) στο Νο 13 του κόσμου (ρεκόρ καριέρας), ενώ η Ρουμάνα θα παραμείνει στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ