US Open: Ρίχνεται στη μάχη ο Παγδατής

US Open: Ρίχνεται στη μάχη ο Παγδατής

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Κύπριος τενίστας στις 23:00 θα αντιμετωπίσει τον γερόλυκο Μίκαηλ Γιούζνι για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Μετά τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά, οι οποίοι στην πρεμιέρα του US Open ξεπέρασαν εύκολα τα εμπόδια των αντιπάλων τους και προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, σήμερα ρίχνεται στη μάχη του Αμερικάνικου Οπεν ο Μάρκος Παγδατής.

Ο Κύπριος θα αντιμετωπίσει τον γερόλυκο Μίκαηλ Γιούζνι και σύμφωνα με το πρόγραμμα η μάχη των δύο άσων θα πραγματοποιηθεί στις 23:00 ώρα Ελλάδας στο court 6. Οι δύο τενίστες γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς έχουν αναμετρηθεί 9 φορές στο παρελθόν, με το σκορ να είναι ισόπαλο 4-4. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, ωστόσο, είχε επικρατήσει ο Μάρκος Παγδατής, με τον 33χρονο τενίστα να κερδίζει τον Ρώσο στο τουρνουά του Ζάγκρεμπ το 2015 και στο Αυστραλιανό Οπεν του 2017.

Ο Παγδατής στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει ρεκόρ 4-6, ενώ ο Γιούζνι έχει 3-7.  Ο Μάρκος θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί του και να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξαν οι άλλοι δύο Ελληνες τενίστες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ