Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη έμεινε εκτός συνέχειας του US OPEN γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ, αν και προηγήθηκε με 1-0, από την 19άχρονη Αμερικανίδα Σοφία Κένιν.

Η Σοφία Κένιν εξελίσσεται σε κακό δαίμονα για τη Μαρία Σάκκαρη καθώς μετά το Γουίμπλεντον την άφησε εκτός συνέχειας και στο US OPEN.

Παρότι ξεκίνησε καλύτερα και πήρε το πρώτο σετ με 6-4, η συνέχεια για την Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του US OPEN δεν ήταν ανάλογη. Η Αμερικανίδα πήρε πολύ εύκολα το δεύτερο σετ με 6-1 με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να έχει χάσει τη συγκέντρωσή της.

Στο τρίτο σετ η Κένιν προηγήθηκε με 4-1 και φάνηκε να τελειώνει το παιχνίδι αλλά κάπου εκεί η Σάκκαρη αντέδρασε, ισοφάρισε σε 4-4 και είχε μάλιστα την ευκαιρία να προηγηθεί με 5-4, κάτι που δεν έγινε και η Κένιν πήρε το σετ (6-4) και το παιχνίδι περνώντας στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Εκεί αντίπαλος της Αμερικανίδας θα είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα από την Τσεχία, η οποία στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει σχετικά εύκολα (2-0) την Άνα Μπογκντάν από τη Ρουμανία (6-2, 6-3).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ