Τσιτσιπάς: «Μακάρι να φτάσω στο Νο1»

Τσιτσιπάς: «Μακάρι να φτάσω στο Νο1»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως θέλει κάποια στιγμή να βρεθεί στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη, στο πρακτορείο Reuters και  τόνισε πως θέλει στα επόμενα χρόνια, να δει το όνομά του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, όπως και αυτό της Μαρίας Σάκκαρη. Μεταξύ άλλων ο Έλληνας τενίστας είπε πως στα επόμενα χρόνια θα πρέπει να περιμένουμε να φιλοξενήσει η Αθήνα ένα μεγάλο τουρνουά τένις.

«Αν τα πράγματα συνεχίσουν να πηγαίνουν έτσι όπως πηγαίνουν, πιστεύω πως τα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια, θα δούμε ένα τουρνουά της ATP 250αρι ή 500αρι. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να το κάνουν και μου έχουν δείξει το πρότζεκτ τους. Εντυπωσιάστηκα. Θέλουν να το κάνουν στην Αθήνα, αλλά αιφνιδιάστηκα από την τοποθεσία που θέλουν να το κάνουν. Σκέφτηκαν κάτι πολύ έξυπνο», είπε δίχως να δώσει λεπτομέρειες.

«Πήρα ένα μήνυμα από μια γυναίκα η οποία μου είπε πως εξαιτίας μου το 71% των παιδιών στο σχολείο της, έχουν διαλέξει να μάθουν το τένις από αθλήματα. Αυτό με κάνει να νοιώθω περήφανος. Κανείς δεν έπαιζε τένις πριν. Το ποσοστό αυτό είναι τεράστιο. Τα πράγματα πάνε καλά για το άθλημα και υπάρχει ελπίδα για το μέλλον. Αυτό που γίνεται είναι μόνο η αρχή. Μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Είμαι ενθουσιασμένος και μακάρι μαζί με την Μαρία μια μέρα να καταφέρουμε να φτάσουμε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ