Αποκλείστηκε ο Φέντερερ από το US OPEN!

Αποκλείστηκε ο Φέντερερ από το US OPEN!

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποκλείστηκε από την συνέχεια του US Open καθώς ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Αυστραλό, Τζον Μίλμαν σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς.

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στους «16» του US OPEN. Ο Τζον Μίλμαν, Νο.55 στην παγκόσμια κατάταξη επικράτησε με 3-1 σετ, 3-6, 7-6, 7-6 (7), 7-6 (3) του Νο. 2, Ρότζερ Φέντερερ και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα βρεθεί σε προημιτελική φάση μιας Grand Slam διοργάνωσης.

Ο Αυστραλός Νο.235 της παγκόσμιας κατάταξης πέρσι, περνάει για πρώτη φορά σε οκτάδα Grand Slam και μάλιστα σε βάρος του «Βασιλιά» κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμά του. Στα προημιτελικά ο Μίλμαν θα βρει τον Νόβακ Τζόκοβιτς και θα είναι μόλις η δεύτερη φορά που θα τον αντιμετωπίσει, με την πρώτη να ήταν λίγους μήνες πριν στο Queen’s του Λονδίνου, όπου έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-1).

O Φέντερερ απώλεσε ένα προβάδισμα με 6-3, 5-3 και έχασε διπλό set point στο σερβίς του για το 2-0 σετ. Ο 37άχρονος Ελβετός ήταν μπροστά με 6-3, 5-4, 40-15 και όλα έδειχναν ότι θα έκλεινε το δεύτερο σετ στο σερβίς του και θα αγκάλιαζε την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου ήδη περίμενε ο Τζόκοβιτς για μια ακόμα μάχη. Ο Μίλμαν ωστόσο είχε διαφορετική άποψη και γύρισε αυτό το σετ, για να πάρει τελικά και την πολύ σπουδαία νίκη.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ