Ναδάλ : Σταματά τη συνεργασία με τον θείο του, Τόνι

Ναδάλ : Σταματά τη συνεργασία με τον θείο του, Τόνι

Ράφαελ Ναδάλ και Τόνι Ναδάλ ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους ύστερα από 27 χρόνια.

Ο Τόνι Ναδάλ δεν είναι πλέον προπονητής του ανιψιού του, Ράφαελ Ναδάλ, και μέσω ενός κειμένου στην ισπανική εφημερίδα «El País», γράφει πως χάρη σε εκείνον έζησε εμπειρίες που ξεπέρασαν όλα τα όνειρά του.

Το κείμενο του Τόνι Ναδάλ:

«Ολοκληρώνω μια ευτυχισμένη περίοδο 27 ετών, που ξεκίνησε την ημέρα που ο γιος του αδερφού μου, Σεμπαστιάν, μπήκε για πρώτη φορά σε γήπεδο τένις, μόλις στα 3 του χρόνια. Σήμερα φεύγω από το πλευρό σου, αλλά το μονοπάτι μου δεν τελειώνει εδώ. Θα συνεχίσω να είμαι συνδεδεμένος με το τένις, γιατί ο ενθουσιασμός και η αγάπη μου γι’ αυτό το άθλημα, ευτυχώς παραμένουν αμείωτα.

Πρέπει να αναγνωρίσω και να ευχαριστήσω πολύ, τον άνθρωπο που ευθύνεται για την τύχη μου: τον ανιψιό μου, Ραφαέλ. Η σχέση μας ήταν ασύλληπτα εύκολη και καλή, σε σχέση με τον κόσμο στον οποίο κινούμαστε.

Χάρη στην εκπαίδευσή του, το σεβασμό και το πάθος του, μπόρεσα να ξεπεράσω τον τρόπο που κατανοώ αυτό το επάγγελμα. Χάρη σε αυτόν, έχω ζήσει εμπειρίες που ξεπέρασαν όλα τα όνειρά μου.

Έχω ταξιδέψει πλάι του σε απίστευτα μέρη και έχω γνωρίσει ενδιαφέροντες ανθρώπους από πολλά πεδία. Σήμερα αισθάνομαι μεγάλη αγάπη και τιμή, επειδή ο άνθρωπος αυτός με έχει κάνει να νιώθω πολύ σημαντικότερος απ’ όσο αξίζω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ