Ο… Γολγοθάς του Τσιτσιπά μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο… Γολγοθάς του Τσιτσιπά μέχρι το τέλος της σεζόν

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ελληνα τενίστα – Ξεκινάει από τη Μετς της Γαλλίας (17-23/09) και θα ολοκληρώσει τη χρονιά με τη συμμετοχή του στο Next Gen ATP Finals του Μιλάνου (5-11/11).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τις μεγάλες μάχες που έδωσε σε Αμερική και Καναδά και τις επικές νίκες που πέτυχε απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους επιστρέφει στη δράση, με στόχο να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και να πετύχει ακόμα μεγαλύτερες νίκες.

Το πρώτο τουρνουά που θα λάβει μέρος μετά το US Open, όπου αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο από τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ, είναι το Moselle Open, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (17-23 Σεπτεμβρίου) στη Μετς της Γαλλίας, με τον Ελληνα τενίστα μάλιστα να ξεκινάει τη διοργάνωση από το Νο.2 του ταμπλό. Εκτός από τον «Τσιτσιφάστ», στο 250άρι τουρνουά της Μετς μεταξύ άλλων θα λάβουν μέρος επίσης οι Κέι Νισικόρι, Λούκας Πουίγ, Ρισάρντ Γκασκέ και Αντριάν Μαναρίνο.

Μετά τη Γαλλία, ο 20χρονος θα ταξιδέψει στην Κίνα και θα αγωνιστεί στο όπεν της Σεντζέν, που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στο οποίο επίσης θα βρίσκεται στο Νο. 2 του ταμπλό. Στη συνέχεια θα λάβει μέρος στο ιαπωνικό Οπεν, που θα διεξαχθεί στο Τόκιο την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου (1-7/10) και θα ολοκληρώσει την παρουσία του στην Ασία με τη συμμετοχή του στο Μάστερς της Σανγκάης (8-14 Οκτωβρίου), το οποίο αποτελεί το σημαντικότερο τουρνουά της ασιατικής περιόδου.

Ο Τσιτσιπάς στα μέσα του Οκτωβρίου θα επιστέψει στην Ευρώπη, για να αγωνιστεί στα τουρνουά των Στοκχόλμης (15-21 Οκτωβρίου) και Βασιλείας (22-28 Οκτωβρίου), στο Μάστερς του Παρισιού (29 Οκτωβρίου – 4 Νοεμβρίου), αλλά και στο Next Gen ATP Finals του Μιλάνου (5-11 Νοεμβρίου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ