Σεούλ: «Σαρωτική» η Σάκκαρη, διέλυσε την Σμιέντλοβα (vid)

Σεούλ: «Σαρωτική» η Σάκκαρη, διέλυσε την Σμιέντλοβα (vid)

Η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε με 2-0 σετ την Σλοβάκα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Κορεάτικου Οπεν, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μαργαρίτα Γκασμπαριάν – Βάρβαρα Φλινκ

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε εύκολα της Άννα Καρολίνα Σμιέντλοβα με 2-0 σετ (6-0, 6-1) και προκρίθηκε δια περιπάτου στον δεύτερο γύρο του Κορεάτικου Οπεν, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στη Σεούλ.

Η Ελληνίδα τενίστρια, Νο. 32 στην παγκόσμια κατάταξη, κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ, έκανε φύλλο και φτερό την αντίπαλό της σφράγισε το εισιτήριό της για την επόμενη φάση. Η Σάκκαρη στο παιχνίδι με την Σλοβάκα δεν σήκωσε ούτε  στιγμή το πόδι της από το γκάζι, δημιούργησε 15 ευκαιρίες για μπρέικ, εκμεταλλεύτηκε τις 7 και έφτασε πολύ εύκολα στην επικράτηση.

Αυτή ήταν η 3η νίκη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας απέναντι στην Σμιέντλοβα, την οποία είχε κερδίσει επίσης το 2016 σε Κωνσταντινούπολη και Τασκένδη. Το Νο. 3 του ταμπλό στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μαργαρίτα Γκασμπαριάν – Βάρβαρα Φλινκ, με στόχο την πρόκριση στην τελική 8άδα. Οποια και αν είναι η αντίπαλός της, η Σάκκαρη θα είναι θεωρητικά το φαβορί για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και με την εμφάνισή της μέσα στο κορτ.

Δείτε το βίντεο με το match point της Σάκκαρη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ