Σεούλ: «Ατσάλινη» Σάκκαρη, πέρασε στα ημιτελικά! (vids)

Σεούλ: «Ατσάλινη» Σάκκαρη, πέρασε στα ημιτελικά! (vids)

Η Ελληνίδα τενίστρια μετά από μία πολύ μεγάλη μάχη με την Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου έκαμψε την αντίσταση της Ρουμάνας και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Κίκι Μπέρτενς.

Εχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά η Μαρία Σάκκαρη! Η Ελληνίδα τενίστρια συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο τουρνουά της Σεούλ και πλέον έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται ακόμα και την κατάκτηση του τίτλου. Τελευταίο θύμα της ήταν η πολύπειρη Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου.

Η 23χρονη τενίστρια μετά από μία μεγάλη μάχη που διήρκησε 3 ώρες, έκαμψε την αντίσταση της Ρουμάνας και προκρίθηκε στην τελική 4άδα. Η Μαρία επικράτησε με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-4) και σφράγισε το εισιτήριό της για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδέζα, Κίκι Μπέρτενς. Αυτός θα είναι ο τρίτος ημιτελικός της Σάκκαρη μέσα στο 2018, μετά την Κωνσταντινούπολη και το Σαν Χοσέ, με τη συμπατριώτισσά μας να δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα.

Στο σημερινό παιχνίδι η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ξεδίπλωσε στο κορτ το σπουδαίο ταλέντο της, έδειξε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία και πήρε με το σπαθί της την πρόκριση στην επόμενη φάση.  Το εμπόδιο της Μπέρτενς είναι σαφώς υψηλότερο, αλλά η Μαρία έχει δείξει ότι μπορεί να κοντράρει τα κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου τένις και να πετύχει σπουδαίες νίκες. Με πάθος, συγκέντρωση και μαχητικότητα η 23χρονή μπορεί να κερδίσει την Ολλανδέζα και να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Οι δύο τενίστριες θα αναμετρηθούν για 4η φορά στην καριέρα τους, με τη Σάκκαρη να έχει το προβάδισμα στα μεταξύ τους παιχνίδια με 2 νίκες. Η Μαρία είχε επικρατήσει με 2-0 σετ στο US Open του 2017 (6-3, 6-4) και με 2-1 σετ στη Ρώμη το 2018 (6-2, 4-6, 6-3). Ενδιάμεσα, η Μπέρτενς είχε κερδίσει στη Μαδρίτη με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ