Νίκη για τον Κύργιο στο διπλό του Laver Cup

Νίκη για τον Κύργιο στο διπλό του Laver Cup

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, μαζί με Υζακ Σοκ, νίκησαν Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και τον Νταβίντ Γκοφέν, μειώνοντας τη διαφορά από την ομάδα της Ευρώπης σε 7-5.

Σημαντικές ελπίδες στην ομάδα «του υπόλοιπου κόσμου» για να κατακτήσει το Laver Cup, έδωσε τα ξημερώματα ο Νικ Κύργιος. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, μαζί με τον Αμερικανό, Υζακ Σοκ, νίκησαν 6-3, 6-4 τον Βούλγαρο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και τον Βέλγο, Νταβίντ Γκοφέν, μειώνοντας την διαφορά από την ομάδα της Ευρώπης σε 7-5.

Το Laver Cup, που φιλοξενείται στις ΗΠΑ, είναι ένα τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν η ομάδα της Ευρώπης και η ομάδα του υπόλοιπου κόσμου. Με το τέλος της πρώτης ημέρας, η Ευρώπη προηγείτο με 3-1, ενώ το τουρνουά ολοκληρώνεται όταν μία ομάδα συμπληρώσει 13 νίκες. Στην περυσινή «παρθενική» διοργάνωση, οι επίλεκτοι από την Ευρώπη, επικράτησαν με 15-9.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η νίκη στους αγώνες της πρώτης ημέρας ισοδυναμούν με έναν βαθμό, της δεύτερης με δύο και της τρίτης με τρεις. Κάτι που σημαίνει, ότι πλέον, είναι όλα ανοικτά για την τελική επικράτηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ