«Τυφώνας» ο Τζόκοβιτς, σαρώνει την Κίνα και ονειρεύεται Νο 1! (vids)

«Τυφώνας» ο Τζόκοβιτς, σαρώνει την Κίνα και ονειρεύεται Νο 1! (vids)

Ο Σέρβος κέρδισε με 2-0 σετ τον Σάρντι και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Μάστερς της Σανγκάης – Αν φτάσει στον τελικό θα ανέβει στο Νο. 2, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να κλείσει τη σεζόν ακόμα και στο Νο. 1!

Εχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε εύκολα του Γάλλου Τζέρεμι Σάρντι με 2-0 σετ (6-3, 7-5) και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Masters που διεξάγεται στη Σανγκάη. Αυτή ήταν η 14η διαδοχική νίκη του «Νόλε», ο οποίος τελευταία φορά είχε ηττηθεί στο Τορόντο τον περασμένο Αύγουστο από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο 31χρονος τενίστας, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τον Γάλλο έχοντας 17 winners και 13 αβίαστα λάθη, στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χιόν Τσανγκ- Μάρκο Τσεκινάτο. Δύο τενίστες, από τους οποίους έχει ηττηθεί τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Τσεκινάτο τον κέρδισε στο Ρολάντ Γκαρός και ο Τσανγκ στον Αυστραλιανό Οπεν.

Ο Τζόκοβιτς αν καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό του κινεζικού Μάστερς, τότε θα ανέβει στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ανεξαρτήτως τι θα κάνει ο Ρότζερ Φέντερερ στη διοργάνωση. Ο έμπειρος τενίστας με τη φόρμα που έχει «χτίσει» έχει πολλές πιθανότητες, αν βέβαια τα πάει καλά στην Indoor σεζόν που ακολουθεί, στο τέλος του έτους να ανέβει ακόμα και στο Νο.1!

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση του Τζόκοβιτς με τον Σάρντι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ