Τσόριτς-Φέντερερ 2-0

Τσόριτς-Φέντερερ 2-0

Στον πρώτο τελικό Masters κατάφερε να προκριθεί ο Μπόρνα Τσόριτς, καθώς επικράτησε του Ρότζερ Φέντερερ με 2-0 σετ (6-4, 6-4). Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στον πρώτο τελικό Shangai Masters προκρίθηκε ο Μπόρνα Τσόριτς καθώς επικράτησε του Ρότζερ Φέντερερ με 2-0 σετ (6-4, 6-4) μέσα σε 73 λεπτά. Ο Ελβετός τενίστς έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το εν λόγωτου τουρνουά για δεύτερη συνεχόμενη φορά, καθώς το είχε κατακτήσει καο την προηγούμενη χρονιά. Ο νεαρός τενίστας θα παίξει στον τελικό κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, που μετράει 17 διαδοχικές νίκες στο tour, έχοντας επικρατήσει του Κροάτη και στις δυο φορές που τον έχει συναντήσει.

Ο Κροάτης τενίστας έχοντας ως όπλο το καλό σερβις του, χάνοντας μόνο εννέα πόντους όταν είχε τις μπάλες στα χέρια, κατάφερνε να πετύχαινει το μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του κάθε σετ δίνοντας στον εαυτό του ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Φέντερερ δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα μπρέικ πόιντ στον αγώνα.

Αυτή η ήττα του Φέντερερ θα του στοιχίσει πολλούς πόντους καθώς θα κατέβει στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ο ανερχόμενος Κροάτης θα ανεβεί στο Νο.13 της κατάταξης. Επίσης αν τα καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο θα ανεβεί στο Νο.12.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ