Δεν χάνει στην Κίνα ο Τζόκοβιτς!

Δεν χάνει στην Κίνα ο Τζόκοβιτς!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής στο τουρνουά της Κίνας, καθώς κέρδισε τον Μπόρνα Τσόριτς με 2-0 σετ και συνεχίζει να διευρύνει το μοναδικό αήττητο του.

Μπορεί η χρονιά να μην ξεκίνησε ιδανικά όμως φαίνεται πως τελειώνει εξαιρετικά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Μπόρνα Τσόριτς στον τελικό του Shanghai Masters και συνέχισε το απίστευτο νικηφόρο σερί του.

Το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση τον τελευταίο καιρό κι αν συνεχίσει έτσι δεν πρόκειται να υποχωρήσει κάτω από την κορυφή. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τενίστας νίκησε στον τελικό του τουρνουά τον Κροάτη -και καλό του φίλο- Μπόρνα Τσόριτς 2-0 σετ (6-3, 6-4), κατακτώντας έτσι τον τέταρτο φετινό τίτλο και 72ο στην καριέρα του.

Ο Νόλε κατέκτησε το τουρνουά για τέταρτη φορά στην καριέρα του και έκανε παράλληλα το 11-0 σε τελικούς επί κινεζικού εδάφους! Επίσης, επέκτεινε το τρομερό νικηφόρο σερί του, καθώς μετράει πλέον 18 συνεχόμενες νίκες και 26 διαδοχικά κερδισμένα σετ, ενώ η τελευταία του ήττα φέτος είναι από τον δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ