Μεγάλη εμφάνιση και επιβλητική νίκη για τη Γραμματικοπούλου

Μεγάλη εμφάνιση και επιβλητική νίκη για τη Γραμματικοπούλου

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Ισπανίδας Γκαρθία Πέρεθ και πλέον απέχει μία νίκη από την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του VTB Kremlin Cup.

Την πρόκρισή της στον τρίτο και τελευταίο προκριματικό γύρο του VTB Kremlin Cup που διεξάγεται στη Μόσχα πανηγύρισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-2) της Ισπανίδας Γκεοργκίνα Γκαρθία Πέρεθ.

Η 21χρονη συμπατριώτισσά μας έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της και χρειάστηκε μόλις 64 λεπτά για να σφραγίσει το εισιτήριό της για την επόμενη φάση. Πλέον, μετά την επιβλητική εμφάνισή της απέναντι στο Νο. 126 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάζεται μία ακόμα νίκη, προκειμένου να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του ρωσικού τουρνουά.

Στον 3ο προκριματικό γύρο η Βαλεντίνη θα αντιμετωπίσει την Ονς Τζαμπάρ, που απέκλεισε δύσκολα την Χαριέτ Νταρτ με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 7-6 [1]). Το έργο της Γραμματικοπούλου θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς η Τυνήσια βρίσκεται στο Νο. 4 του ταμπλό, αλλά και στο Νο.100 της παγκόσμιας κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ