Ήττα στο διπλό για τα αδέρφια Τσιτσιπά, από το δίδυμο της Σλοβακίας (2-0)

Ήττα στο διπλό για τα αδέρφια Τσιτσιπά, από το δίδυμο της Σλοβακίας (2-0)

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς έχασαν στο «διπλό», από τους Λούκας Λόκορνι και Μίλος Κάρολ με 7-6(4), 6-3 και η Σλοβακία έκανε το 2-1 στο World Group I του Davis Cup.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η Ελλάδα να πάρει το προβάδισμα απέναντι στη Σλοβακία στο World Group I του Davis Cup, το οποίο διεξάγεται στο Κόζιτσε, καθώς οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς γνώρισαν την ήττα στο διπλό.

Το ελληνικό δίδυμο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Λούκας Λόκορνι και Μίλος Κάρολ, χάνοντας με 7-6(4), 6-3. Έτσι, η Σλοβακία πήρε προβάδισμα με 2-1 και πλέον η Εθνική Ελλάδας χρειάζεται δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν, προκειμένου να ανατρέψει την κατάσταση και να εξασφαλίσει την πρόκριση στα Qualifiers του 2027.

Διαβάστε επίσης – Από τη χρονιά προσαρμογής, προς την «εκτόξευση»: Ο Κωστούλας αλλάζει το… status του στην Premier League (pic, vid)

Στο διπλό, ο Πέτρος Τσιτσιπάς πήρε τη θέση του Στέφανου Σακελλαρίδη ως επιλογή τακτικής, όμως η αλλαγή δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ελληνική πλευρά.

Πλέον, η σκυτάλη περνά στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ Μόλτσαν και χρειάζεται τη νίκη, ώστε η σειρά να οδηγηθεί στο καθοριστικό 5ο παιχνίδι. Εκεί, ο Στέφανος Σακελλαρίδης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νόρμπερτ Γκόμπος.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Άλεξ Μόλτσαν – Στέφανος Σακελλαρίδης 6-1, 6-1.

Νόρμπερτ Γκόμπος – Στέφανος Τσιτσιπάς 6-7(3), 4-6.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Λούκας Λόκορνι/Μίλος Κάρολ – Στέφανος Τσιτσιπάς/Πέτρος Τσιτσιπάς 7-6(3),6-3

Άλεξ Μόλτσαν (Νο.94) – Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.44)

Νόρμπερτ Γκόμπος (No.353) – Στέφανος Σακελλαρίδης (Νο.134)

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ