Αναβλήθηκε λόγω βροχής η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο Τόκιο (pics)

Αναβλήθηκε λόγω βροχής η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο Τόκιο (pics)

Μια μέρα μετά θα διεξαχθεί τελικά η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο κυρίως ταμπλό του Japan Open, αφού η έντονη βροχή στο Τόκιο έφερε οριστική αναβολή του αγώνα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Για τις 7 το πρωί της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο 500άρι Japan Open, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του.

Η έντονη βροχή στο Τόκιο συνεχίστηκε για ώρες και έτσι, προσωρινή αναβολή μετά την προσωρινή αναβολή, ήρθε και η οριστική για την ημέρα.

Διαβάστε επίσης: Τα έξι ματς που έχει δώσει η Εθνική ομάδα στην Τούμπα: Από το φιλικό με το Μεξικό το 1971 μέχρι το 2021 και το ματς με την Γεωργία (vids)

Πλέον, το παιχνίδι του κορυφαίου Έλληνα τενίστα κόντρα στον Αργεντινό Τόμας Ετσεβέρι, θα διεξαχθεί -καιρού επιτρέποντος- τα ξημερώματα της Πέμπτης 1/10 (ώρα Ελλάδας), με ώρα έναρξης όχι πριν τις 6:30.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ