Τσιτσιπάς – Φριτζ 2-1: Με ανατροπή στον τέταρτο γύρο του Shanghai Masters

Τσιτσιπάς – Φριτζ 2-1: Με ανατροπή στον τέταρτο γύρο του Shanghai Masters

Φοβερή ανατροπή ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον ισχυρό Φριτζ (2-1) και προκρίθηκε στους «16» του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται στην Σανγκάη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα και με εντυπωσιακή ανατροπή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται στην Σανγκάη. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας όλων των εποχών, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς επικράτησε του Αμερικανού, Τέϊλορ Φριτζ με 3-6, 7-5, 6-3 και συνεχίζει την πορεία του στο τουρνουά της κινεζικής μεγαλούπολης.

Στο πρώτο σετ, ο Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 43 της παγκόσμιας κατάταξης, έπαιξε «στα ίσα» τον Φριτζ μέχρι το όγδοο game, οπότε ο Αμερικανός τενίστας έκανε break και προηγήθηκε με 5-3, για να κλείσει το σετ στο 6-3 και να προηγηθεί με 1-0, μετά από 43 λεπτά αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Μια κούρσα δύο ταχυτήτων και το… 15,3% του Παναθηναϊκού (pics, vids)

Στο δεύτερο σετ, οι δύο τενίστες πήγαν «χέρι-χέρι» μέχρι και το δέκατο game (5-5), όταν ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του και αφού προηγήθηκε με 6-5, έκανε break στον Φριτζ (Νο 11 στον κόσμο) και ισοφάρισε σε 1-1 (7-5), μετά από 46 λεπτά.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, ο Ελληνας πρωταθλητής «έσπασε το σερβίς» του Φριτζ στο πιό κατάλληλο σημείο, καθώς έκανε break στο τέταρτο game και προηγήθηκε με 3-1 και 4-1. Στην συνέχεια και παρά την αντίδραση του Αμερικανού, ο Τσιτσιπάς διατήρησε το σερβίς του και μετά από 45 λεπτά, έφθασε στην σπουδαία νίκη, κλείνοντας το σετ με 6-3.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ