Παρίσι: Απέσυρε τη συμμετοχή του ο Ναδάλ, στο Νο.1 μετά από δύο χρόνια ο Τζόκοβιτς!

Παρίσι: Απέσυρε τη συμμετοχή του ο Ναδάλ, στο Νο.1 μετά από δύο χρόνια ο Τζόκοβιτς!

Ο Ισπανός τενίστας ένιωσε έντονους πόνους στους κοιλιακούς και αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Masters του Παρισιού – Επιστρέφει στο Νο.1 την ερχόμενη Δευτέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά από 2 χρόνια!

Αλλάζει χέρια το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να εκθρονίζει τον Ράφαελ Ναδάλ! Ο Matador απέσυρε τη συμμετοχή του από το Masters του Παρισιού, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και ο Σέρβος τενίστας την ερχόμενη Δευτέρα (05/11) θα επιστρέψει στην κορυφή, όποια και αν είναι η πορεία του στο γαλλικό τουρνουά!

Ο Νόλε μετά από μία δύσκολη περίοδο, στην οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και υπέστη σοκαριστικές ήττες, που τον ανάγκασαν να βγει ακόμα και εκτός πρώτης 20άδας (Νο. 22), επιστρέφει στο Νο.1 και σε περίπου 10 μέρες θα πάει στο Λονδίνο για τους τελικούς της ATP ως το απόλυτο φαβορί!

Ο Τζόκοβιτς επιστρέφει στην κορυφή μετά από 2 χρόνια! Τελευταία φορά που ήταν στο Νο. 1 ήταν στις 6 Νοεμβρίου του 2016! Παράλληλα, ο Νόβακ έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του τένις, καθώς έγινε ο πρώτος τενίστας από το 2000 που κέρδισε 20 ή περισσότερες θέσεις και βρέθηκε στην κορυφή μέσα στην ίδια χρονιά. Στο γαλλικό τουρνουά που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Τζόκοβιτς προελαύνει και πλέον βρίσκεται στον 3ο γύρο. Τελευταίο του θύμα ήταν ο Ζοάο Σόουζα, τον οποίο κέρδισε σχετικά εύκολα με 2-0 σετ (7-5, 6-1).

Οσον αφορά στον Ναδάλ, ο Ισπανός στην ανακοίνωσή του για την απόσυρσή του από το Rolex Masters, εξήγησε ότι δεν πρόκειται για νέο τραυματισμό, αλλά για έναν πόνο που νιώθει στην κοιλιακή χώρα. Ο τρόπος που επικοινώνησε την απόσυρσή του δίνει την εντύπωση ότι σε περίπου δέκα μέρες θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ATP Finals.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ