Σάκκαρη: «Δέχομαι πολύ άσχημα μηνύματα μετά τις ήττες μου»

Σάκκαρη: «Δέχομαι πολύ άσχημα μηνύματα μετά τις ήττες μου»

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται στα social media μετά από ήττες της

Με συνέντευξή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «το Πρωινό», η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την καριέρα της στο τένις, άλλους συναθλητές της, τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και τα υβριστικά μηνύματα που έχει δεχθεί μετά από ήττες της.

Αναλυτικά:

Αρχικά η Ελληνίδα τενίστρια ανέφερε: «Ξεκίνησα στα 5 το τένις. Έκανα πάρα πολλά αθλήματα όπως κολύμβηση, καράτε και μπαλέτο. Στο δημοτικό ήταν πολύ δύσκολο να συνδυάσω την προπόνηση με το σχολείο, με αποτέλεσμα να τρώω μέσα στο αυτοκίνητο για να προλάβω. Όταν κάνω μια μεγάλη νίκη για να πω μπράβο στον εαυτό μου θα φάω μπέργκερ. Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στη θέση 29 στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά όλη η διαδρομή είναι πολύ ωραία».

Στην συνέχεια αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές μετά τις ήττες της: «Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν είμαστε ρομπότ και δεν μπορούμε να είμαστε πάντα σε καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση. Σε κάθε ματς που χάνω δέχομαι πάρα πολύ άσχημα μηνύματα στα social media. Όταν χάνουμε ματς βρίζουν τις οικογένειές μας γιατί κάποιοι έχουν στοιχηματίσει σε εμάς και χάνουν χρήματα».

Τέλος, μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά και άλλους συναθλητές της: «Με τον Στέφανο Τσιτσιπά γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε φίλοι. Η Σερένα Γουίλιαμς είναι επιβλητική, στα αποδυτήρια δε μιλάει σε κανέναν. H Nike λόγω του US Open επέλεξε 6 τενίστριες για να κάνε μια φωτογράφηση στην αμερικανική Vogue και ήμουν μια από αυτές».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ