Αγρίεψε ο Φέντερερ και την πλήρωσε ο Τιεμ! (vid)

Αγρίεψε ο Φέντερερ και την πλήρωσε ο Τιεμ! (vid)

Ο Ελβετός χρειάστηκε μόλις 67 λεπτά για να κερδίσει με 2-0 σετ (6-2, 6-3) τον Ντομινίκ Τιεμ και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στους «4» του ATP Finals.

Με το ένστικτο της επιβίωσης να χτυπάει δυνατά, ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε με 2-0 σετ του Ντομινίκ Τιεμ και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στα ημιτελικά του ATP Finals.

Ο Ελβετός τενίστας χρειάστηκε μόλις 67 λεπτά για να κερδίσει με 6-2, 6-3 τον Αυστριακό, ο οποίος αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στη διοργάνωση. Από την άλλη, ο Φέντερερ με ρεκόρ 1-1 ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Νισικόρι και όλα θα κριθούν στην τρίτη και καθοριστική αγωνιστική των ομίλων. Ο Φέντερερ στο σημερινό παιχνίδι παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στον Κέι Νισικόρι και επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό τους.

Ο «μαέστρος» κέρδισε τους 19/22 πόντους που έπαιξε με πρώτο σερβίς και 13/16 που έπαιξε με δεύτερο σερβίς. Η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα για τον Φέντερερ, ο οποίος την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του ομίλου, Κέβιν Αντερσον. Αν κερδίσει το ματς θα έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να πάρει και την 1η θέση. Ο Ελβετός στο Λονδίνο διεκδικεί τον 7ο τίτλο του στο ATP Finals και τον 100ό της καριέρας του.

Δείτε τη βαθμολογία:

Και το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις:

https://www.youtube.com/watch?v=p5E6ufsldco

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ