Γουίλιαμς: «Έχω σημαντικούς στόχους για το 2019»

Γουίλιαμς: «Έχω σημαντικούς στόχους για το 2019»

Η Σερένα Γουίλιαμς τόνισε ότι θα επιστρέψει πιο δυνατή τη νέα χρονιά και ξεκαθάρισε πως θέλει να προστατεύσει το μυστικό της.

Μετά την ήττα που γνώρισε στον τελικό του US Open από την Γιαπωνέζα Ναόμι Οσάκα με 6-2, 6-4 η Σερένα Γουίλιαμς σταμάτησε προσωρινά τους αγώνες και επικεντρώθηκε στους δικούς της. Η Αμερικανίδα επέλεξε να μην αγωνιστεί και προφανώς σημαντικό ρόλο στην απόφασή της, έπαιξε και η αρνητική εικόνα που έδειξε με την συμπεριφορά της στον συγκεκριμένο αγώνα, όταν διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή, Κάρλος Ράμος.

Από τότε, πέρασαν αρκετοί μήνες και πλέον, η εκ των κορυφαίων της Ιστορίας στο παγκόσμιο τένις, είναι αποφασισμένη να επιστρέψει… δριμύτερη και να βελτιώσει σημαντικά την θέση της στην κατάταξη της WTA, καθώς τώρα βρίσκεται στο Νο 16.

«Ανυπομονώ για την χρονιά που έρχεται. Εχω σημαντικούς στόχους για το 2019. Ομως προτιμώ να τους κρατήσω για τον εαυτό μου. Και έχω την εντύπωση πως, εάν προστατεύσω το… μυστικό μου, αυτό θα με βοηθήσει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου», δήλωσε με νόημα η Σερένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ