Τσιτσιπάς: «Ο Παγδατής είναι το είδωλό μου»

Τσιτσιπάς: «Ο Παγδατής είναι το είδωλό μου»

Ο Στέφανος μίλησε για τη σχέση του με τον Μάρκο Παγδατή και υποκλίθηκε στη σπουδαία κλάση του Κύπριου τενίστα.

Διακοπές στην Κύπρο μαζί με τον Μάρκο Παγδατή έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να ανεβάζει μάλιστα στα social media τις σχετικές φωτογραφίες.

Ο Κύπριος είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του 20χρονου πρωταθλητή, με τον «Τσιτσιφάστ»  να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον έμπειρο τενίστα. Ο Στέφανος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού τόνισε ότι Παγδατής ήταν το δεύτερο είδωλό του μετά τον σπουδαίο «μαέστρο», Ρότζερ Φέντερερ.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Παγδατή, απάντησε: «Ήταν το είδωλό μου μεγαλώνοντας, του το είπα και όταν δειπνήσαμε μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στη Λεμεσό. Δεν μπορούσα να το κρύψω. Ήταν το είδωλό μου μετά τον Φέντερερ. Ο Φέντερερ ήταν το είδωλό μου σε όλη μου τη ζωή, ο Παγδατής ερχόταν πάντα δεύτερος, εξαιτίας του στυλ παιχνιδιού μου και όλα αυτά. Αλλά σέβομαι τον Μάρκο, η καριέρα του είναι θαυμάσια και πάντα θα τον σέβομαι, επειδή προήλθε από μια μικρή χώρα και δημιούργησε ιστορία. Πάντα ήθελα να ακολουθήσω τα βήματά του και να πετύχω αυτά που πέτυχε στο τένις. Το στυλ του ήταν επίσης πολύ διασκεδαστικό για να τον παρακολουθείς από την τηλεόραση».

Για τη στιγμή που ξεχωρίζει από τις περιπέτειές του μέσα στο 2018: «Είχα πολλές στιγμές. Μια που ξεχώρισα, ήταν η παρουσία μου στη φάση των «16» του Γουίμπλεντον, που μου έδωσε αρκετή αυτοπεποίθηση. Επίσης τα ημιτελικά στην Ουάσινγκτον, επειδή σ’ εκείνο το τουρνουά δεν είχα παίξει το καλύτερό μου τένις και με εξέπληξε που έφτασα ημιτελικά σε 500άρι χωρίς να το κάνω. Μετά κατάφερα να παίξω το καλύτερό μου τένις στο Τορόντο και ήμουν πολύ χαρούμενος που το έκανα σ’ εκείνο το τουρνουά, γιατί υπήρχαν πολλοί πόντοι εκεί και ήμουν υπερήφανος με τον εαυτό μου όταν έγινα ο νεότερος παίκτης που κέρδισε τέσσερις Top 10 παίκτες σε ένα τουρνουά, ήταν φοβερό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ