Τσιτσιπάς: «Ήταν λες και παίζαμε στην Ελλάδα»

Τσιτσιπάς: «Ήταν λες και παίζαμε στην Ελλάδα»

Εντυπωσιασμένος από τη συμπαράσταση των ομογενών φιλάθλων στην αναμέτρηση με την Ελβετία, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας, αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη που σημείωσε μαζί με την Μαρία Σάκκαρη για το Hopman Cup που διεξάγεται στο Περθ της Αυστραλίας, το οποίο έμοιαζε με… Ελλάδα λόγω του έντονου ελληνικού στοιχείου που υπήρχε στις εξέδρες του κορτ.

«Δεν χρειάζονται λόγια. Ήταν τόσο συγκινητικό που το έκανα αυτό με τη Μαρία εδώ στο Περθ. Αν μου είχατε πει πως θα είχαμε δύο νίκες στους ομίλους με μια τόσο καλή ομάδα όπως η Ελβετία, θα σας έλεγα ψεύτη! Αλλά το κάναμε! Είναι απίστευτο. Πολλά ευχαριστώ στους φιλάθλους, νιώθαμε λες και παίζαμε στο σπίτι, λες και παίζαμε στην Αθήνα, το κοινό είναι εκπληκτικό. Τίποτα περισσότερο, είναι απλά εξωπραγματικό», είπε ο Τσιτσιπάς.

Την επιστροφή της στο Hopman Cup και τη νέα σεζόν, ευχήθηκε από την πλευρά της η Μαρία Σάκκαρη… «Ήταν εκπληκτική εμπειρία, δεν έχω λόγια. Ελπίζω να επιστρέψουμε του χρόνου. Πολ, ξέρω πως μας ακούς, ελπίζω να μας προσκαλέσεις και την επόμενη χρονιά», ήταν το μήνυμα της Σάκκαρη προς τον διευθυντή του Hopman Cup, Πολ Κίλντερι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ