Προκρίθηκε και τώρα Φέντερερ για Τσιτσιπά (vid)

Προκρίθηκε και τώρα Φέντερερ για Τσιτσιπά (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 3-1 σετ τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι και προκρίθηκε στους «16» του Australian Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (No 15) έδωσε μια δύσκολη «μάχη» κόντρα στον Νικολόζ Μπασιλασβίλι (No 20) τον οποίο και νίκησε με 3-0 σετ (6-3, 3-6, 7-6 (9), 6-4) και προκρίθηκε στους «16» του Australian Open όπου θα αντιμετωπίσει τον μεγάλο Ρότζερ Φέντερερ.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του Έλληνα τενίστα που θα βρεθεί στον τέταρτο γύρο ενός Grand Slam, κάτι που κανείς άλλος Έλληνας τενίστας δεν έχει καταφέρει στο παρελθόν.

Στα του αγώνα, τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν σχετικά εύκολα με το πρώτο να πηγαίνει στον Τσιτσιπά και το δεύτερο στον Γεωργιανό τενίστα. Στο τρίτο σετ έγινε μεγάλη «μάχη» με τον Έλληνα πρωταθλητή να κερδίζει με αρκετή περιπέτεια στο tie-break και να κάνει το 2-1 στα σετ. Στο τέταρτο σετ τα πράγματα ήταν πιο απλά και με 6-4 κατάφερε να κάνει το 3-1 και να κλείσει θέση για τους «16» όπου θα αντιμετωπίσει τον Φέντερερ ο οποίος νίκησε εύκολα 3-0 σετ (6-2, 7-5, 6-2) τον Τέιλορ Φριτζ.

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1086088127217917953

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ