Παγκόσμια «υπόκλιση» στον Τσιτσιπά!

Παγκόσμια «υπόκλιση» στον Τσιτσιπά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε επική πρόκριση στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν και έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλο τον κόσμο με τα κορυφαία ΜΜΕ να έχουν τον «άθλο» του Έλληνα τενίστα κορυφαίο θέμα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στα ημιτελικά του Australian Open μετά τη νέα επική εμφάνιση και πρόκριση του επί του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ γράφοντας ιστορία. Ο Έλληνας τενίστας έχει προκαλέσει αίσθηση και θαυμασμό σε όλο τον κόσμο με τις κορυφαίες ιστοσελίδες να έχουν τον νέο «άθλο» του πρώτο θέμα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στο BBC είναι πρώτο θέμα ο Τσιτσιπάς με διθυραμβικά σχόλια, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στη γαλλική Equipe, η οποία αναφέρει πως ο Έλληνας τενίστας συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο Αυστραλιανό Όπεν.

Συγκεκριμένα το BBC Sport αναφέρει: «Ο Τσιτσιπάς έφτασε στα ημιτελικά του Australian Open» και στο lead του κειμένου χαρακτηρίζουν την πορεία του 20χρονου: «Καταπληκτική!». Πέρα από τις δύο κορυφαίες ιστοσελίδες σε παρόμοιο μοτίβο και η Marca αναφέρεται με εγκωμιαστικά σχόλια στη νέα τεράστια επιτυχία του Τσιτσιπά.

Η πρώτη σελίδα του BBC:

Η πρώτη σελίδα της L’ Equipe:

Η πρώτη σελίδα της Marca:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ