Το έριξε στο μπάσκετ ο Κύργιος! (vid)

Το έριξε στο μπάσκετ ο Κύργιος! (vid)

Ο Αυστραλός τενίστας άφησε για λίγο στην άκρη τα κορτ και τα κίτρινα μπαλάκια και έκανε προπόνηση σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

«Τρελαίνεται» για το μπάσκετ. Περισσότερο και από τένις, όπως είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή του. Ο λόγος για τον Νικ Κύργιο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι χθες δεν είχε αγώνα στο Delray Beach και έκανε προπόνηση σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ!

Ο Αυστραλός τενίστας βάρεσε μερικά σουτάκια από μακρινή απόσταση και μάλιστα ανέβασε στα social media το σχετικό βίντεο, δείχνοντας τις ικανότητές του στο μπάσκετ. «Ξέρετε πως πρέπει να κάνω μερικά σου μόλις τελειώσω από την προπόνηση στα γήπεδα τένις», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, με το οποίο συνόδεψε το βίντεο.

Ο Κύργιος στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Φλόριντα επικράτησε με 2-1 σετ του Τζον Μίλμαν, ενώ στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ράντου Αλμπότ. Παράλληλα, παίρνει μέρος στα διπλά μαζί με τον Αμερικανό, Τζάκσον Γουίθροου.

Ο 23χρονος έχει πέσει πλέον στο Νο. 64 της παγκόσμιας κατάταξης και προσπαθεί να επανέλθει σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να επιστρέψει στην πρώτη 20άδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

You know I gotta get shots up after I’m done on the tennis courts 🙊👀🏀 #3ballisstreaky @d1_hors3 got that dimer badge haha

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kygs (@k1ngkyrg1os) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ